Niet tevreden over onze dienstverlening?

Een veelgebruikt gezegde is, "Waar mensen werken worden fouten gemaakt". Wat precies een 'fout' is, is geen vaste definitie voor. Maar wel staat vast, dat niemand kan stellen dat hij het nooit beter kan doen, of kon hebben gedaan. Ook wij niet. ArtsTotaal omarmt dit daarom als een gegeven en probeert altijd te leren van ervaringen uit het verleden, om het in de toekomst beter te kunnen doen. 

 

Bij eventuele onvrede over onze dienstverlening wil ArtsTotaal  graag laagdrempelig in overleg met de betrokkene. Niet alleen om te kunnen leren van de ervaring, maar ook om het met de betrokkene uit te spreken. Mocht dit bij u spelen, neemt u dan alstublieft contact met ons op, of laat ons u terugbellen door uw nummer achter te laten in onderstaand formulier. We praten dan graag persoonlijk met u verder om te zoeken naar een oplossing.

 

ArtsTotaal heeft ook een klachtenregeling. Op laatstgenoemde pagina kunt u hier meer over lezen en ook uw klacht kenbaar maken.

Ga met ArtsTotaal de dialoog aan; wij bellen u graag terug!
Op al onze leveringen, diensten en communicaties/uitingen is het navolgende van toepassing (allen inzichtelijk en af te drukken via de respectievelijke hyperlinks):