Contact opnemen met ArtsTotaal

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

ArtsTotaal
KvK 75709198
BTW NL001683956B40

Bezoekadres (uitsluitend op afspraak)
Broodakker 53-k
5374DM Schaijk
Nederland

Telefonische bereikbaarheid

 

WhatsApp

088 - 82 000 33 (kostenloos, behoudens uw gebruikelijke belkosten)
Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten.

085 - 05 080 33

Belangrijk: Deze service wordt uitsluitend geboden voor algemene vragen. Medisch advies wordt niet verstrekt. Ook het delen van persoonsgegevens en medische gegevens langs deze weg is nadrukkelijk niet toegestaan. Gebruik hiervoor uitsluitend Veilig Mailen of iLetsel

Stuur ons een bericht / Vrijblijvend terugbelverzoek

Belangrijk: ArtsTotaal verstrekt geen directe patiëntenzorg zoals uw huisarts of andere (24/7) zorgverlener dat doet en stuurt ook geen (medische) gegevens door als verwijzer. Neem bij vragen of zorgen over uw eigen gezondheid (of die van anderen) direct contact op met uw eigen behandelaar of (indien gepast) de nooddiensten.

Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met de registratie en verwerking van de door u vermelde gegevens, in het bijzonder ook wanneer dit persoonsgegevens betreft. Voor (persoons)gegevens van derden en medische gegevens is dit formulier niet bedoeld. Gebruik hiervoor onze Veilig Mailen optie of een naar de AVG vergelijkbare veilige communicatiemethode.

De met ster (*) aangegeven velden zijn verplicht om in te vullen.

ArtsTotaal levert medisch advies en overige medische diensten aan professionele belangenbehartigers (advocatenkantoren, juristenkantoren, letselschadebureau's, overheidsorganen e.d.). Wij werken onafhankelijk en treden daarom zelf niet op als belangenbehartiger.

Wenst u als betrokkene, dat wij voor u een medisch advies opstellen? Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen!

Meldt u zich s.v.p. bij een belangenbehartiger van uw keuze en verzoek deze contact met ons op te nemen om uw zaak nader te bespreken. Wij kunnen u ook vrijblijvend in contact brengen met een professionele belangenbehartiger uit ons eigen netwerk.

Dit formulier dient tot het (uitnodigen van het) starten van overleg tussen partijen; overeenkomsten tot opdracht komen langs deze wijze niet tot stand. Op al onze leveringen, diensten en communicaties/uitingen is het navolgende van toepassing (allen inzichtelijk en af te drukken via de respectievelijke hyperlinks):